Visie

De visie van Jeugdhuis De Moane


Jeugdhuis De Moane,


Méér dan een café! Het is een ontmoetingsplaats, een ontspanningsplaats, een muzikale plaats, een activiteitenplaats, een veilige plaats, het is een plaats waar je tijdens het weekend kunt genieten van een wat goedkoper hapje en drankje. Kortom een plaats waar je jezelf kan zijn. 


Wij merken dat steeds meer en meer specifiek op jeugdgerichte faciliteiten ontbreken in Groot-Zonnebeke. Goed, elke jeugdbeweging heeft zijn eigen jeugdlokalen, maar iedereen hokt samen in elk hun eigen lokaal. Zo blijven jullie tussen jullie 4 muren en wordt er niet genetwerkt, of nieuwe banden gesmeed. En wat met jeugd die niet in een jeugdbeweging zitten?


In ons jeugdhuis is iedereen welkom! Iedereen is er uniek maar wij zien géén verschil! Ongeacht  je huidskleur, je geslacht, je haarkleur of de stand van je oren. Iedereen verdient een plekje onder ons dak. Want uiteindelijk leven we allemaal onder dezelfde ‘moane’.


Daarnaast is ons jeugdhuis een plek waar jongeren verantwoordelijkheden kunnen opnemen en hun eigen talenten kunnen benutten en verder kunnen ontplooien. Het is een plek door jongeren en voor jongeren!


Wij zijn zoals elke andere jeugdvereniging niet afhankelijk van de gemeente. Gelijklopend met de andere jeugdverenigingen kunnen ook wij jaarlijks rekenen op wat financiële steun aan de hand van subsidies.


Het jeugdhuis wijkt af van het reguliere commerciële uitgaansleven door het vrijwillig engagement, de aangeboden activiteiten, de prijzen en de openingsuren.


Waar wachten jullie nog op:


‘Lopt na de Moane!’


Welkom op de website van het Zonnebeekse jeugdhuis! Volg ons op Facebook of Twitter.

© 2013 Jeugdhuis De Moane VZW

JH De Moane houdt rekening met je privacy. Een probleem met foto's of verwijzingen op deze site? Laat het ons weten en we lossen het snel op. Contact.